Log In | Sign Up Now! | Help & Support | Print Print This Page
   Day Past Ovulation 56789101112131415    
Need Advice? Ask Your Question

Questions & Answers

Category: Cycles & Ovulation

Asked by Tarajean

Q: opk test all neg...starting period????

I use two opk every day and every one has been negative this cycle. My luteal phase is always 11 days. I just started my period today and I'm so bummed that the strips never turned pos. I never had this happen before!! Could it be the brand?? What would cause this?? It looks like I did o on my temp chart please have a look and tell me what you think I's so confused :(

This question was asked May. 2, 2012 12:04pm
Category: Cycles & Ovulation

Answer This Question Report this question
Answered by a member - May. 2, 2012 12:30pm
I agree with Jenny. It was probably an anovulatory cycle. They can happen from time to time and it just means you didn't ovulate this month. But the good news is since you started AF, you're onto a new cycle anyway. Good luck this cycle:-)

13 out of 17 found this answer helpful


Answered by pyratejenny - May. 2, 2012 12:16pm
looks to me like you had an anovulatory cycle, meaning you never ovulated. the one high temp could have been a fluke - all the rest are below your coverline. these happen for every woman from time to time. nothing to stress about! sorry for the lack of o though - it's definitely frustrating when you're ttc! good luck this cycle!

12 out of 16 found this answer helpful


Answered by 10-Tabby-10 - May. 2, 2012 12:13pm
It must be the brand. Because in order to have a period you have to ovulate. Well thats what i was told anyways...and it makes sense too cuz the egg needs to be flushed out somehow. =[ Sorry no BFP. Maybe this cycle will be the one. Good luck and lots of baby dust to you =]

14 out of 22 found this answer helpful



Answer This Question

You are not logged in. You must be a member to answer questions.

If you are already a member login now, if you are not a member yet register now!